Policija zbog litija podnela krivične prijave

Izvor: B92, 14.Jun.2020, 22:18

Policija zbog litija podnela krivične prijave

Uprava crnogorske policije podnela je više krivičnih prijava protiv odgovornih lica zbog skupova na kojima je bilo više od 200 ljudi, što je kršenje mera NKT.

Prema pisanju podgoričke Pobjede, osnovna državna tužilaštva su za sve prijave ocenila da nema elemenata krivične odgovornosti.

Dodaje se da je policija je procenila da je u Podgorici na protestnoj litiji bilo nešto više od 5.000 građana, u Nikšiću između tri i tri i po hiljade, a u Pljevljima oko 500 pristalica Srpske pravoslavne crkve koji protestuju protiv cnrnogorskog zakona o slobodi veroispovesti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pobjeda: Policija podnela krivične prijave zbog litija, tužilaštvo ih odbacilo

Izvor: RTS, 14.Jun.2020

Uprava policije Crne Gore podnela je više krivičnih prijava protiv odgovornih lica zbog skupova na kojima je bilo više od 200 ljudi, što je kršenje mera Nacionalnog koordinacionog tijela. Ipak, prema saznanjima Pobjede, osnovna državna tužilaštva su za sve prijave ocenile da nema elemenata...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.