Policija završila defile: Normalizovan saobraćaj u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Maj.2018, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija završila defile: Normalizovan saobraćaj u Beogradu

Normalizuje se saobraćaj u centralnim gradskim ulicama u Beogradu nakon obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i policije.

Režim saobraćaja u centru Beograda bio je izmenjen od 8 do 15 časova.

Saobraćaj se normalizuje na Trgu Nikole Pašića, od Terazija do Ulice kneza Miloša u oba smera, u Dečanskoj ulici od tunela do Trga Nikole Pašića, na Bulevaru kralja Aleksandra od Ulice kneza Miloša do Beogradske ulice u oba smera i od Beogradske >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ulice do Ruzveltove ulice (samo desna kolovozna traka).

Normalizuje se i u Beogradskoj ulici od Ulice Ilije Garašanina do Bulevara kralja Aleksandra u oba smera, Ulici kneza Miloša od Takovske do Nemanjine u oba smera, Takovskoj ulici od Ulice 27. marta do Ulice kneza Miloša u oba smera i Ulici kralja Milana od Terazija do Slavije u oba smera.

Proslava Dana MUP- a i policije održana se na više lokacija u Beogradu, a centralna manifestacija počeča je u podne, ispred Doma Narodne skupštine, uz prisustvo predsednika i premijerke Srbije, Aleksandra Vučića i Ane Brnabić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.