Policija zabranila skup Pokreta 1389

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2009, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zabranila skup "Pokreta 1389"

BEOGRAD - Policijska uprava za grad Beograd zabranila je skup koji su za sutra najavila udruženja građana „Pokret 1389" i Srpski narodni pokret „Izbor je naš" iz Republike Srpske.

"Povodom prijavljenog javnog skupa u pokretu za 24. septembar 2009. godine, u 11 sati, ispred Hrama Svetog Save, u organizaciji udruženja građana "Pokret 1389" i Srpskog narodnog pokreta "Izbor je naš" iz RS, Policijska uprava, shodno članu 11. Zakona o okupljanju građana je zabranila ovaj javni skup u pokretu", navedeno je u saopštenju MUP-a Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP zabranio skup Pokreta 1389

Izvor: NaDlanu.com, 23.Sep.2009

BEOGRAD, 23. septembra 2009. (Beta) - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije zabranilo je udruženju građana "Pokret 1389" i Srpskom narodnom pokretu "Izbor je naš" iz Republike Srpske da u četvrtak održe skup u Beogradu. Kako se navodi u saopštenju policije, te organizacije su za sutra u 11...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.