Policija poziva građane: Dođite da se družimo

Izvor: Mondo, 25.Maj.2018, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija poziva građane: Dođite da se družimo

Dansa je Beograd dobio spomen-obeležje policajcima poginulim na dužnosti a građani su pozvani da prisustvuju Danu Ministarstva unutrašnjih poslova - 27. maja.

Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija

"Spomenik pripadnicima MUP-a jeste za ponos, jer se simboličnim gestom vraća mali deo duga ljudima koji su dali živote za Srbiju i njene građane", poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji je građane pozvao da svečano proslave predstojeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Dan MUP-a.

"Oslobođeni taoci iz hotela u Nišu" (VIDEO)

Stefanović je pozvao sve građane da dođu na celodnevno druženje sa policijom.

Ministar je rekao i da će na Trgu Nikole Pašića u Beogradu, kod Presedništva Srbije i parlamenta biti postavljeni punktovi sa policijacima, gde će građani imati priliku da vide tehniku, policijske jedinice, a za najmlađe biće improvizovane stene na koje će moći da se penju.

Osim centralnog defilea i proslave, po prvi put ove godine biće organizovan i veliki koncert na Kalemegdanu sa gostujućim i srpskim orkestrom, kao i velikim brojem izvođača, rekao je Stefanović.

Dan MUP-a Srbije će ove godine obeležiti i dva inostrana orkestra - mađarski i poljski, koji će biti gosti na svečanom defileu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.