Policija objavila snimak hapšenja; mediji: To je Kašćelan VIDEO

Izvor: B92, 21.Apr.2021, 10:12

Policija objavila snimak hapšenja; mediji: To je Kašćelan VIDEO

Podgorica -- Crnogorska policija objavila snimak velike akcije hapšenja. Mediji: Priveden jedan od najtraženijih pripadnika kriminalnih grupa Slobodan Kašćelan.

Kašćelan, koji važi za jednog od vođa "kavačkog" klana, uhapšen je sinoć u Kotoru, a u istoj akciji privedeno je još troje njegovih saradnika, naveli su podgorički mediji.

Zbog ove akcije policije, sazvan je hitan sastanak u Podgorici.

Crnogorska policija potvrdila je danas samo da su u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toku planirane aktivnosti usmerene prema kriminalnim grupama.

"Uhapšeno je više lica. Aktivnosti su u toku", objavila je Uprava policije na zvaničnom nalogu na Tviteru. U objavi Uprave policije nije navedeno nijedno ime.

Pročitajte još i:

Ko je Slobodan Kašćelan

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Objavljen snimak hapšenja Slobodana Kašćelana

Izvor: Radio 021, 21.Apr.2021

Crnogorska policija objavila je snimak hapšenja vođe kavačkog klana Slobodana Kašćelana...Kašćelan je uhapšen je sinoć u Kotoru, a u istoj akciji privedeno je još troje njegovih saradnika...Zbog ove akcije sazvan je hitan sastanak u Podgorici...Službenici @PolicijaCG preduzimaju planske aktivnosti...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.