Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija blokirala Takovsku, saobraćaj obustavljen

Takovska ulica od Bulevara kralja Aleksandra do Svetogorske, trenutno je potpuno blokirana od strane policijskih službenika, prenose beogradski mediji.

Kako javlja Blic, do blokade je zbog mogućnosti padanja krana na ulicu.

- Zbog pucanja cevi kod broja 37 došlo je do nezgode na gradilištu i opasnosti od padanja krana - potvrdili su ovom listu u MUP-u.

Policijski automobili parkirani su kod Glavne pošte, ali i na uglu Takovske i Svetogorske, tako da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u ovom delu grada potpuno obustavljen saobraćaj.

Zatvorena Takovska, hoće da padne kran pic.twitter.com/EIWdW59G6S— la haine

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICIJA BLOKIRALA TAKOVSKU Potpuno obustavljen saobraćaj jer postoji opasnost da KRAN PADNE NA ULICU (VIDEO)

Izvor: Blic, 18.Dec.2018

Takovska ulica, od Bulevara kralja Aleksandra do Džordža Vašingtona i Ulice 27. marta, trenutno je potpuno blokirana od strane policijskih službenika, a jedna zgrada je iz bezbednosnih razloga i evakuisana!

Nastavak na Blic...

Policija blokirala Takovsku, saobraćaj obustavljen FOTO

Izvor: Prva.rs, 18.Dec.2018

Kako javlja Blic, do blokade je došlo zbog mogućnosti padanja krana na ulicu.. "Zbog pucanja cevi kod broja 37 došlo je do nezgode na gradilištu i opasnosti od padanja krana", potvrdili su ovom listu u MUP-u.. Policijski automobili parkirani su kod Glavne pošte, ali i na uglu Takovske i Svetogorske,...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.