Policija Severne Makedonije pronašla 81 migranta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2019, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija Severne Makedonije pronašla 81 migranta

Policija Severne Makedonije pronašla je 81 migranta u kući nedaleko od granice sa Srbijom i uhapsila osobu koja se sumnjiči kao krijumčar.

Policija je rano jutros upala u kucu pedesetogodišnjeg muškarca za kojeg je postojala sumnja da krijumčari migrante i pronašla 81 osobu, ukljucujuci 19 maloletnika, preneo je portal CDM.

Nisu objavljeni detalji koliko dugo su migranti bili u kući ili njihova nacionalnost. Veruje se da su migranti u Severnu Makedoniju ušli iz Grčke i da su bili na putu ka Srbiji, navodi podgorički portal.

Migranti su prebačeni u centar za prijem migranata i biće deportovani u Grčku, dodaje CDM.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Severnomakedonska policija pronašla 80 migranta

Izvor: RTS, 26.Okt.2019

. Policija Severne Makedonije pronašla je osamdeset migranata u kući nedaleko od granice sa Srbijom i uhapsila osumnjičenog krijumčara.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.