Policija: Maloletni Paraćinac pokušao da siluje devojku

Izvor: B92, 09.Feb.2021, 16:27

Policija: Maloletni Paraćinac pokušao da siluje devojku

Policija u Petrovcu na Mlavi brzom reakcijom je uhvatila mladića (16) iz Paraćina neposredno nakon što je, kako se sumnja, pokušao da siluje devojku (18).

Ovaj maloletnik se sumnjiči da je na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi prišao devojci koja se kretala ka centru grada, odvukao je do stepeništa obližnje prodavnice, a zatim pokušao da je siluje.

Tom prilikom devojka je zadobila lake telesne povrede, koje su konstatovane u Domu zdravlja u Petrovcu na Mlavi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sapštila je Policija uprava Požarevac.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva za maloletnike policija će protiv njega podneti krivičnu prijavu, zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje u pokušaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UŽAS U PETROVCU NA MLAVI Maloletnik presreo dve godine stariju devojku i pokušao da je siluje!

Izvor: Blic, 09.Feb.2021

Policija u Petrovcu na Mlavi brzom reakcijom je uhvatila 16-godišnjeg mladića iz Paraćina neposredno nakon što je, kako se sumnja, pokušao da siluje 18-godišnju devojku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.