Policajac uz kaznu čoveku dao 100 dolara

Izvor: Glas javnosti, 16.Dec.2012, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac uz kaznu čoveku dao 100 dolara

Teksaški policajac iz Planoa zauvek će ostati u srcu Hajdena Karla (25) jer se nad njim sažalio.

Naime, policajac velikog srca je Karla zaustavio zbog istekle registracije. Međutim, ovaj policajac velikog srca uz napisanu kaznu čoveku je u kovertu stavio 100 dolara. Kaže, nije imao srca da samo kazni čoveka koji nema da prehrani svoju decu.

"Rekao sam mu da da nisam imao novaca da registrujem kola jer kod kuće imam dvoje gladne dece čiji su stomaci gladni", ispričao >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je novinarima Karlo.

"Napisao mi je kaznu i dao kovertu, ali kada sam je otvorio, slomio sam se i rasplakao. Unutra je stavio 100 dolara", dodao je.

Karlov deda je kada je čuo za neverovatnu humanost policajca policijskoj stanici poslao pismo zahvalnosti. Novinari nisu mogli da saznaju identitet policajca, a medijima se obratio portparol policije.

"Rekao mi je da je taj novac bio potrebniji tom čoveku i da je učinio ono što je mislio da je ispravno i ostao neumoljiv u tome da njegov identitet ne dopre do javnosti", rekao je portparol policije.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Policajac iz Teksasa siromahu uz kaznu dao i 100 dolara da je plati

Izvor: Blic, 16.Dec.2012

Hajden Karlo (25), koga je u Planu u Teksasu zaustavio policajac zato što mu je istekla registraciona nalepnica, priznao je bez oklevanja da nema opravdanja za počinjeni prekršaj. Hajden Karlo dobio je kaznu zato što mu je istekla registraciona nalepnica..- Rekao sam mu da nemam objašnjenje zašto...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.