Policajac koji je dečaka spasao sigurne smrti VIDEO

Izvor: B92, 18.Maj.2022, 20:46

Policajac koji je dečaka spasao sigurne smrti VIDEO

Policajac Svetislav Đurica spasao je od smrti četrnaestogodišnjeg dečaka iz Gajdobre koga je udarila struja.

Tokom igre sa drugarima dečak se popeo na banderu i posle strujnog udara visio zakačen nogom za žicu.

Policajac je uspeo da mu pomogne rizikujući svoj život.

"Ja sam odmah krenuo iako nisam bio u službi tog dana. Nisam ni slutio da se desio nesrećan slučaj, odnosno da je dete doživelo strujni udar. U trenutnku sam zastao i odlućio da mu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomognem i da pokušam da dođem do njega. Nadu mi je ulivalo to što sam imao komunikaciju sa njim i pretpostavljao sam da u tom delu nema struje", objašnjava svoju reakciju Svetislav Đurica za TV Prvu.

Svetislav je u policiji od 1993. godine, a kako kaže opterećenje mu predstavlja to što je u centru pažnje, ali mu je drago kada se ljudi raspituju o tome u kakvom je stanju dečak. On je nakon ukazane pomoći lekara pušten na kućno lečenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"VISIO JE, SAMO JE NOGOM BIO ZAKAČEN ZA ŽICU" Policajac rizikovao život i spasao od smrti dečaka (14) kog je udarila struja: Ja sam odmah krenuo iako nisam bio u službi taj dan

Izvor: Blic, 19.Maj.2022, 14:52

Policajac Svetislav Đurica spasao je od smrti četrnaestogodišnjeg dečaka iz Gajdobre koga je udarila struja. Tokom igre sa drugarima, dečak se popeo na banderu i posle strujnog udara visio zakačen nogom za žicu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.