Izvor: Blic, 02.Jan.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pol Makartni uspešno prošao "tajnu" operaciju srca

Pol Makartni, bivši član britanske grupe "Bitlsi", uspešno je prošao "tajnu" operaciju srca, otkriva danas britanski tabloid "San". Slavni muzičar, star 65 godina, bio je podvrgnut koronarnoj angioplastici, intervenciji kojom se uspostavlja prohodnost neke arterije, piše "San" ne navodeći kada je operacija izvršena.

"Pol se žalio da se loše oseća. Nakon određenih pregleda doneta je odluka o operaciji. Angioplastika je izvršena u jednoj privatnoj bolnici. Bila je to >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << potpuno rutinska intervencija", izjavio je tabloidu jedan neidentifikovani izvor.

Popularni pevač se potpuno oporavio od operacije što je dokazao nastupajući u duetu sa australijskom pevačicom Kajli Minog u jednoj novogodišnjoj emisiji na televiziji BBC2.

Pol Makartni vodi brakorazvodni postupak sa Heder Mils (39), svojom drugom suprugom sa kojom ima kćerku staru četiri godine.

Postupak veoma propraćen u žutoj štampi, traje od maja 2007. godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.