Pokušao da opljačka poštu, pa ukrao mobilni

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Okt.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao da opljačka poštu, pa ukrao mobilni

Novopazarska policija uhapsila je H.Š. (27) iz tog grada zbog sumnje da je iz otključanog automobila ukrao torbicu sa mobilnim telefonom i ličnim dokumentima muškarca (52), saopštila je danas Policijska uprava.

Krađa se desila u sredu u novopazarskom naselju Hadžet, a policija je kod H.Š. prilikom hapšenja pronašla ukradene predmete i vratila ih vlasniku.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo krađa H.Š. je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << do 48 sati.

Prema nezvaničnim saznanjima radija Sto plus, H.Š. je hapšen i u ponedeljak ujutru kada ga je policija zatekla u prostorijama Pošte na Keju skopskih žrtava.

On je oko četiri sata ujutru razbio prozor i ušao u Poštu, ali je tom prilikom aktivirao alarm zbog čega je policija ubrzo stigla i uhapsila ga na delu.

Tada je protiv njega podneta krivična prijava za tešku krađu u pokušaju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novopazarac ukrao iz automobila torbicu i telefon, policija ga odmah uhapsila

Izvor: Blic, 10.Okt.2019

Policija u Novom Pazaru uhapsila je H. Š. (27) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo krađa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.