Pokupila novac koji je ispao pljačkašu

Izvor: RTS, 09.Jan.2014, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokupila novac koji je ispao pljačkašu

Nakon pljačke menjačnice u Novom Sadu, slučajna prolaznica sa ulice pokupila novac koji je ispao razbojniku. Samo je nonšalantno prišla i podigla novčanicu, za koju se ne zna da li je bila od 500 evra ili od 100 dinara, kaže vlasnik menjačnice.

Prilikom pljačke menjačnice u Bulevaru Cara Lazara u Novom Sadu, slučajna prolaznica je sa ulice pokupila novac koji je ispao razbojniku, prenosi Radio 021.

Na video snimku se vidi kako razbojnik ulazi u menjačnicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << radnica koja izlazi napolje i zove u pomoć, a potom i pljačkaš koji beži dok mu ispada novac.

Okolo su građani u prolazu, kao i žena koja prilazi i sa ulice uzima novčanicu koja je ispala razbojniku.

Vlasnik menjačnice Robert Horvat kaže da je prolaznica nonšalantno prišla i podigla novčanicu.

"Radnica je vikala, pozivala u pomoć, tako da je nemoguće da ona nije čula da je u pitanju pljačka. Samo je nonšalantno prišla i podigla novčanicu, za koju je nemoguće utvrditi da li je bila od 500 evra ili od 100 dinara", rekao je vlasnik menjačnice lokalnom Radiju 021.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.