Pokret socijalista na izbore sa SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2020, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret socijalista na izbore sa SNS

"Predsednik Vučić i ja smo našu koaliciju, zapravo našu borbu, dogovorili i poveli 2008. godine. I tu se ništa ne menja. Pokret socijalista i Srpska napredna stranka će ići zajedno, ići će zajedno na svim nivoima, gde god da naši odbori misle da treba da idu zajedno ići će zajedno – od republičkog do svakog drugog. On i ja smo o tome govorili 2008. godine i posle toga više nikada nismo morali da ponavljamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << taj razgovor", rekao je danas gostujući u jutarnjem programu RTV Pink ministar odbrane i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, govoreći o predstojećim izborima u Srbiji.

"Kada dođu izbori mi nastavimo da radimo, nastavimo da sarađujemo. Meni je velika čast što smo saborci i što smo se zajedno izborili sa nekim od najvećih i najtežih izazova. Bez obzira gde se nalazi Pokret socijalista – na vlasti ili u opoziciji, na ovoj ili onoj listi, Pokret socijalista nikada neće biti sa partijama DOS-a. Nikada neće promeniti svoju stranu i svoju orijentaciju", poručio je Vulin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

(UŽIVO VIDEO) SA KIM ĆE SNS U KOALICIJU? ZAVRŠENA SEDNICA NAPREDNJAKA: Vučević se obraća medijima

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020

Srpska napredna stranka održava danas sednicu Glavnog odbora, na kojem će biti razmatrano pitanje predizbornih koalicija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.