Pokrenuli su rat, Zapad mora biti spreman na sve

Izvor: B92, 06.Dec.2022, 21:34

"Pokrenuli su rat, Zapad mora biti spreman na sve"

Rusija se neće ograničavati po pitanju mogućih odgovora na ograničavanje cene ruske nafte koju je uveo Zapad, izjavio je Sergej Rjabkov.

"Neću da prepričavam, da iznosim sadržaj naših kontramera. Zapad i oni koji ga podržavaju, moraju biti spremni za sve. Ako oni započnu neku vrstu rata bez pravila, ne treba da se osećamo ograničenim u uvođenju sopstvenih kontramera", rekao je zamenik ruskog ministra spoljnih poslova novinarima u Moskvi.

Nametanje ograničenja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << cene ruske nafte dovešće do naglog skoka cena energenata koji neće uticati na ekonomski potencijal Rusije, rekao je Rjabkov.

"Ovu odluku ocenjujemo skroz negativno. To su elementi ekonomskog i psihološkog rata koji zapadna grupacija vodi protiv Rusije. Ovo nije nešto novo: diskusija o ovoj ideji traje već duže vreme. Bilo je vremena da se spremimo", istakao je zamenik .

"Nesumnjivo ćemo naći mogućnosti da prodajemo naše proizvode. Ponovo će oni koji smišljaju šeme kako da nanesu štetu ruskim interesima, doživeti neuspeh. Neće biti rezultata - rezultat može biti novi skok cena na zapadnim tržištima, novo povećanje računa za zapadne potrošače", rekao je Rjabkov, ističući da oni koji će sarađivati sa Rusijom, to neće osetiti.

"Naše ekonomske mogućnosti se neće smanjiti. Siguran sam da će naši budžetski prihodi biti obezbeđeni", zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rjabkov: Zapad i oni koji ga podržavaju, moraju biti spremni za sve

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Dec.2022

MOSKVA - Rusija se neće ograničavati po pitanju mogućih odgovora na ograničavanje cene ruske nafte koju je uveo Zapad, a oni i drugi koji ga podržavaju, moraju biti spremni za sve izjavio je Sergej Rjabkov.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.