Poklon pripejd kartica sa novčanim bonusom

Izvor: Mondo, 24.Sep.2015, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklon pripejd kartica sa novčanim bonusom

mts nastavlja da poklanja - pripejd kartica sa specijalnim novčanim bonusom, uz postpejd ili fiksni broj, Internet, mts TV ili Box uslugu.

Foto: mts tvoj svet.

Svi novi i postojeći korisnici, koji se opredele za neku od usluga mobilne ili fiksne telefonije, Internet, mts TV ili Box paket, uz novi ugovor dobijaju na poklon pripejd karticu sa specijalnim novčanim bonusom dobrodošlice„Besplatno“.

Specijalni bonus dobrodošlice ostvarujete >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nakon što aktivirate poklon karticu i možete da ga iskoristite za pozive, poruke i/ili Internet u periodu od sedam dana.

Pozovite mts pripejd vodič na*100# i izaberite odgovarajući bonus:

- Opcija Sve 7 dana - koja vam donosi 100.000 dinara za mts pozive, SMS poruke i Internet u nacionalnom saobraćaju i koju možete da iskoristite nedelju dana od dana aktivacije, ili

- Jednu od opcija 6 meseci po 1.000 dinara za određenu vrstu saobraćaja: Pozivi 6 meseci za pozive u mts mreži, Poruke 6 meseci za SMS poruke u domaćem saobraćaju ili Internet 6 meseci za Internet u domaćem saobraćaju.

Ukoliko je vaš izbor neka od opcija 6 meseci po 1.000 dinara, novčani bonus za saobraćaj moći ćete da iskoristite narednih sedam dana od dana njegove aktivacije, dok će vam isti, u iznosu od 1.000 dinara, automatski biti aktiviran svakih 30 dana od dana dodele prethodnog bonusa, i tako u periodu od 6 meseci.

Preostali iznos novčanog bonusa možete u bilo kom trenutku da proverite pozivom na *108#.

Za više informacija o poklon bonusu „Besplatno“ posetite mts sajt.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Poklon pripejd kartica sa novčanim bonusom

Izvor: Blic, 25.Sep.2015, 08:26

mts nastavlja da poklanja – pripejd kartica sa specijalnim novčanim bonusom, uz postpejd ili fiksni broj, Internet, mts TV ili Box uslugu...Svi novi i postojeći korisnici, koji se opredele za neku od usluga mobilne ili fiksne telefonije, Internet, mts TV ili Box paket, uz novi ugovor dobijaju na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.