Pojavile se nezvanične Xiaomi 13T specifikacije

Izvor: Piplmetar.rs, 23.Avg.2023, 11:31

Pojavile se nezvanične Xiaomi 13T specifikacije

Pošto je telefon pod imenom Redmi K60 Ultra lansiran u Kini, insajderi očekuju da će on na globalnom tržištu biti lansiran kao Xiaomi 13T Pro, a uz njega bi trebalo da bude lansirana i nešto slabija Xiaomi 13T verzija. Upravo lista koja sadrži kompletne specifikacije za ovu verziju objavljena je nezvanično na internetu, piše GizmoChina.
Xiaomi 13T najverovatnije specifikacije Globalna verzija Xiaomi 13T uređaja bi trebalo da ima AMOLED ekran dijagonale 6,67 inča sa 1,5K rezolucijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nudeći slike sa 2712 x 1220 piksela sa gustinom od 446 ppi. Ekran bi trebalo da ima brzinu osvežavanja od 144 HZ, sa HBM režimom visoke osvetljenosti sa 1200 nita, dok će standardna osvetljenost biti 500, odnosno najviša moguća – 2600 nita. Ove karakteristike su praktično iste i na jačoj Pro verziji Xiaomi 13T telefona, odnosno Redmi K60 Ultra koji se prodaje u Kini.
Uređaj će pokretati MediaTek Dimensity 8200-Ultra čipset, za razliku od jače verzije 13T Pro koju pokreće MediaTek Dimensity 9200+. Baterija jačine 5000 mAh podržavaće brzo punjenje snagom od 120 W sa Xiaomi Smart HyperCharge tehnologijom, što je ista specifikacija kao i kod jačeg Pro modela, tačnije Redmi K60 Ultra modela.

Xiaomi
Kada su u pitanju kamere, Xiaomi 13T uključuje širokougaonu Leica 50 MP kameru sa optičkom stabilizacijom slike, kao i Leica 2x telefoto sočivo sa rezolucijom od 50 MP. Ultra-širokougaona kamera imaće senzo od 12 MP, a prednja od 20 MP, dok video mogućnosti dobacuju do 4K rezolucije u 30 fps.
To je, za razliku od Redmi K60 Ultra nešto drugačije, barem u odnosu na njegovu kinesku verziju. Naime, ona ima sistem kamera sa 50 + 8 + 2 MP, ali glasine ukazuju da bi njegova globalna verzija, odnosno Xiaomi 13T Pro trebalo da ima konfiguracijski odnos kamera 50 + 50 + 13 MP, ali sa slabijim glavnim senzorom u odnosu na onaj u Kini.

Xiaomi
Dalje specifikacije nešto slabije verzije ovog telefona ukazuju na dva slota za SIM kartice kao i Android 13 operativni sistem. Isto kao i Redmi K60 Ultra trebalo bi da stigne sa IP68 zaštitom, odnosno otpornošću na vodu i prašinu, a biće navodno dostupan u crnoj i alpsko plavoj boji.
Cene za ovaj model i dalje nisu poznate, a možda možete povući paralelu u odnosu na Xiaomi K60 Ultra koji na kineskom tržištu košta 360-500 američkih dolara, u zavisnosti od toga koliki RAM i memoriju za čuvanje podataka nudi.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.