Pojačan saobraćaj u Srbiji

Izvor: B92, 28.Jul.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj u Srbiji

Beograd -- Na celoj putnoj mreži u Srbiji saobraćaj je pojačan zbog početka vikenda i smene turista, rečeno je danas Tanjugu u Auto-moto savezu Srbije (AMSS).

Na većini graničnih prelaza zadržavanja su između 30 i 60 minuta, osim na Horgošu, gde se čeka i duže od tri sata i na Batrovcima, gde se čeka od jednog do jednog i po sata.

Radovi na auto-putu kroz Beograd kod Dušanovca u pravcu ka Nišu juče su završeni, ali od danas će biti zatvorena kolovozna traka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u smeru ka Novom Beogradu iz pravca Niša u dužini od kilometar - od Autokomande do pasarele kod Hitne pomoći, objavljeno je na sajtu AMSS.

Završena je i prva faza radova kod Gornjeg Milanovca na najfrekventnijem magistralnom putu koji vodi ka Crnoj Gori, što će doprineti znatno boljem saobraćaju, za razliku od prethodnih dana, kada su na ovim deonicama bile velike gužve.

Od radova je aktuelna i sanacija na magistralnom putu Obrenovac-Šabac, na deonici Obrenovac-Debrc. Saobraćaj je obustavljen i preusmeren na regionalni put Obrenovac-Ub-Banjani.

Radi se i na magistralnom putu Zrenjanin-Vršac na deonici Boka - Konak, gde se saobraćaj zbog radova na mostu obavlja usporeno, naizmeničnim propuštanjem vozila.

AMSS skreće pažnju na novonastalo klizište između Prijepolja i Brodareva, kod mesta Gračanica.

Prema podacima Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova, prethodnog dana je na putevima Srbije evidentiran 91 saobraćajni udes i u tim udesima su povređene 54 osobe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vikend doneo nove gužve na putevima

Izvor: Mondo, 28.Jul.2012

Na celoj putnoj mreži u Srbiji saobraćaj je pojačan zbog početka vikenda i smene turista, rečeno je danas Tanjugu u Auto-moto savezu Srbije.

Nastavak na Mondo...

Na granici s Makedonijom čekanja od sat do sat i po

Izvor: Blic, 28.Jul.2012

Motorizovani turisti za ulazak u Makedoniju, na graničnom prelazu Preševo, na srpskoj, i Tabanovce na makedonskoj strani, u špicevima su danas čekali između 60 i 90 minuta, rečeno je Tanjugu u Auto-moto savezu Srbije u Preševu. ..- Sve službe na ovom graničnom prelazu, kako na našoj, tako i...

Nastavak na Blic...

Saobraćaj pojačan, gužve posle podne

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Jul.2012, 15:40

Na celoj putnoj mreži u Srbiji saobraćaj je pojačan, a eventualne gužve na putevima moguće su tek u poslepodnevnim časovima, rečeno je u Auto-moto savezu Srbije (AMSS).

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.