Pojačan saobraćaj na glavnim putevima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2019, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj na glavnim putevima

Saobraćaj u Srbiji u popodnevnim satima biće pojačan na glavnim putnim pravcima i pojedinim graničnim prelazima, navode iz Auto-moto saveza Srbije.

Jutarnja magla smanjuje vidljivost na području Požege i Kuršumlije, ali je može biti i na ostalim putevima koji prolaze pored reka i kotlina.

Iz AMSS savetuju vozačima da iskoriste povoljne vremenske prilike i dnevnu svetlost za duža putovanja jer je vožnja tada lakša i rasterećenija.

Na putničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << terminalima na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, dok se na teretnim terminalima čeka po nekoliko sati.

Na izlazu iz zemlje na Horgošu i Batrovcima kamioni čekaju šest sati, na Kelebiji pet, na Sremskoj Rači dva sata, a Malom Zvorniku četiri sata.

Iz AMS S navode da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.