Pojačan intenzitet saobraćaja zbog turističke sezone

Izvor: RTS, 19.Jun.2017, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan intenzitet saobraćaja zbog turističke sezone

Na putevima u Srbiji se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja zbog predstojeće letnje sezone, pa se vozačima savetuje više opreza, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srbije.
"Zbog predstojeće letnje sezone savetuje se više opreza i tolerancije na putevima ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj", navedeno je u saopštenju.
Prema podacima Uprave granične Srbije, na graničnim prelazima za putnička >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vozila nema zadržavanja dužih od 20 minuta.
Zbog radova na izgradnji bočnih naplatnih stanica na petljama "Sirig" i "Zmajevo" doći će do obustave saobraćaja. Saobraćaj će biti preusmeren na petlje "Vrbas", "Srbobran 2" i "Novi Sad".
Radovi će trajati od 6 juna do 1. septembra 2017. godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Pojačan intenzitet saobraćaja zbog letnje sezone

Izvor: Press, 19.Jun.2017

Na putevima u Srbiji se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja zbog predstojeće letnje sezone, pa se vozačima savetuje više opreza, navode iz AMSS. . Foto:B92.net. "Zbog predstojeće letnje sezone savetuje se više opreza...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.