Pohapšena grupa serijskih kradljivaca automobila

Izvor: Glas javnosti, 14.Maj.2013, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pohapšena grupa serijskih kradljivaca automobila

BEOGRAD  - Policija u Beogradu uhapsila je više osoba za koje postoje osnovi sumnje da su na području Palilule, Novog Beograda, Čukarice i Zvezdare izvršili 37 krivičnih dela neovlašćenog korišćenja motornih vozila i teških krađa motornih vozila.

Policija je uhapsila N. J. (19), M. S. (29), D. D. (20), G. K. (40), Ž. S. (49) i jednu maloletnu osobu, dok za trojicom mladića policija intenzivno traga, saopštio je MUP Srbije.

Svi osumnjičeni su iz Beograda, a u >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << saopštenju se navodi da je ova grupa vršila krivična dela tako što su oduzimali motorna vozila Zastava, Folksvagen i Opel, startovali ih podesnim ključem i odvozili na nasip na Pančevačkom putu u naselju Krnjača.

Drugi deo grupe preuzimao je tamo vozila, rastavljali ih na delove, a neka vozila su odvozili i prodavali kao sekundarne sirovine, navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni N. J, D. D. i M. S. su, uz krivičnu prijavu, privedeni dežurnom istražnom sudiji Prvog osnovnog suda u Beogradu, ističe se u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.