Pogrešno poslata SMS poruka spasila samoubicu

Izvor: Blic, 24.Dec.2012, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogrešno poslata SMS poruka spasila samoubicu

Zahvajujući SMS poruci poslatoj pogrešnoj osobi vatrogasci i policija u Lionu, Francuska, uspeli su da spasu život čoveka koji je pokušao da se ubije, javili su zvaničnici te francuske oblasti.

Šef policije Liona je u 19.25 u nedelju dobio paničan poziv od jedne osobe iz regiona Pariza. Ta osoba je rekla da je dobila SMS poruku koja joj nije bila namenjena, u kojoj "jedan od njenih prijatelja javlja da namerava da se ubije".

Policajci su pomoću imena čoveka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji je napisao poruku pronašli njegov stan u Lionu i uputili se tamo "što je moguće pre", piše u saopštenju koje je danas izdala uprava za javnu bezbednost te oblasti.

Pošto niko nije odgovarao pozvali su vatrogasce koji su provalili u stan kroz prozor, uz pomoć velikih merdevina. Čovek je ležao na podu, sa dve prazne flaše alkohola pored sebe i "počeo je da se reže po rukama".

Vatrogasci i policajci su mu pružili prvu pomoć, prevezli ga u najbližu bolnicu i tako mu spasli život.

Povezane vesti: Ohajo: Vlasnik oslobodio divlje zveri, pa se ubio

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zalutala SMS poruka spasila život samoubici

Izvor: Mondo, 24.Dec.2012

Zahvajujući SMS poruci poslatoj pogrešnoj osobi vatrogasci i policija u Lionu uspeli su da spasu život čoveka koji je pokušao da se ubije...Šef policije Liona je u 19:25 u nedelju dobio paničan poziv od jedne osobe iz regiona Pariza. Ta osoba je rekla da je dobila SMS poruku koja joj nije bila...

Nastavak na Mondo...

Pogrešno poslat SMS ga spasao od samoubistva

Izvor: Radio 021, 24.Dec.2012

Zahvajujući SMS poruci poslatoj pogrešnoj osobi, vatrogasci i policija u Lionu uspeli su da spasu život čoveka koji je pokušao da se ubije, javili su zvaničnici te francuske oblasti.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.