Pogodite koja je ovo srpska sportistkinja

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jan.2015, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogodite koja je ovo srpska sportistkinja

Srpska atletičarka, Ivana Španović, pokazala je još jednom savršenu liniju. Naša najbolja atletičarka objavila je selfi fotografiju, uz poruku da voli ogledalo uz pomoć kojeg je slika i nastala.

Da se ne lažemo, i mi ga volimo.

Španovićeva je proglašena za najbolju atletičarku Srbije u 2014. godini, u kojoj je osvojila srebro na EP u Cirihu i bronzu na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Sopotu u Poljskoj.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

FOTO-UBOD: Ivana Španović izazovna i u prvom danu 2015. godine!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jan.2015

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović pokazala je svoje savršeno telo i prvog dana nove 2015. godine. Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila selfi i poruku kako voli ogledalo uz pomoć kojeg je napravila fotografiju..Foto: Instagram/ivanaspanovic..(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.