Pogledajte najlepše fotografije prirode iz 2011. godine

Izvor: Blic, 01.Jan.2012, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte najlepše fotografije prirode iz 2011. godine

Na kraju svake godine sumiraju se rezultati i odaju priznanja najboljima u prethodnoj godini u različitim oblastima, pa i u fotografiji. Fotoreporteri često znaju da kažu da "pojedine fotografije nastanu jednom ili nijednom u karijeri, a da je ovaj drugi primer daleko češći". Pogledajte neke od najlepših fotografija prirode koje su obeležile 2011.

Za pojedine fotografije je osim talenta bila neophodna i velika hrabrost kao što je slučaj sa tigricom koja umiva svog mladunca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Upravo to je sličaj sa fotoreporterima čija su se dela zaslužno našla na listi najboljih. Tako je, između ostalih nastala fotografija na kojoj soko lovi zeca u trku.

Posebno impresivno izgledaju fotografije podvodnog sveta.

Jednu takvu scenu uspeo je da uhati fotoreporter agencije Asošiejtid Pres u trenutku kada velika kornjača pliva među jatom sitnih riba.

Povezane vesti: Ohajo: Vlasnik oslobodio divlje zveri, pa se ubio

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.