Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako sada izgledaju sinovi Pamele Anderson (FOTO)

Koliko vrijeme leti najbolje vidimo po djeci!

Iz godine u godinu rastu i mijenjaju svoj fizički izgled, da nas prosto zaprepasti koliko su se promijenili od trenutka kada smo ih posljednji put vidjeli.

Sinove Pamele Anderson pamtimo kao dva buckasta dječaka duge razbarušene kose, ni malo nalik na njihovu poznatu mamu koja je uvijek važila za seks simbol.

Danas su to punoljetni momci koji na crvenom tepihu bez stida i sramežljivosti stoje rame uz rame sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << svojom mamom.

Pogledajte samo kako izgledaju , 18-godišnji Dylan i 19-godišnji Brandon.

Momci su pravili društvo mami tokom promocije kratkog filma Connected u Milk studiju u Los Anđelesu.

Pamela je nedavno intervjuu priznala da se trudila da što duže zaštiti svoje dječake od medija i javnosti, jer smatra da sami treba da odluče da li žele da budu eksponirani i poznati ili ne.

Izgleda da momcima pažnja itekako prija i da su odlučili da krenu putem javnog života!

Pa, mi im želimo svu sreću u tome i što bezbrižnije dane (ako su takvi mogući) pod blicevima papaparaca.

(NN, mogujatosama)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.