Pogledajte kako izgleda kada stado ovaca provali u prodavnicu

Izvor: Blic, 26.Sep.2012, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako izgleda kada stado ovaca provali u prodavnicu

U jednom ski šopu u alpskom skijalištu sve je delovalo uobičajeno do momenta kada je stado ovaca počelo da navire u prodavnicu.

Radnici i vlasnik radnje panično su istrčali napolje, kada je stado ovaca počelo da ulazi u prodavnicu, bez logičnog objašnjenja.

Ovce-razbojnici su bukvalno "harali" prodavnicom i naneli štetu od nekoliko hiljada evra.

- Verovatno je jedna od ovaca videla svoj odraz u izlogu, pa je poželela da uđe u unutra i istraži šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se to dešava. Za njom su krenule i ostale iz stada, pa je nastala čitava pometnja - rekao je medijima portparol prodavnice.

Pogledajte video:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2207968/St-Anton-Flock-sheep-cause-havoc-barge-way-ski-shop.html

Povezane vesti: Čopor pasa napravio pokolj u stadu ovaca

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pogledajte kako izgleda kada stado ovaca provali u prodavnicu (Video)

Izvor: Dzungla.org, 26.Sep.2012

U jednom ski šopu u alpskom skijalištu sve je delovalo uobičajeno do momenta kada je stado ovaca počelo da navire u prodavnicu.. . Radnici i vlasnik radnje panično su istrčali napolje, kada je stado ovaca počelo da ulazi u prodavnicu, bez logičnog objašnjenja.. Ovce-razbojnici su bukvalno „harali“...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.