Pogledajte kako izgleda kad tornado protutnji kroz kuću

Izvor: N1 televizija, 08.Apr.2017, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako izgleda kad tornado protutnji kroz kuću

Amerikanka iz mesta Vidržinija Bič mislila je da će poginuti kada je tornado prohujao kroz njenu kuću i potpuno razrušio zidove i „odneo“ i nju samu.

Dženifer Mingo bila je u spavaćoj sobi u petak kada je grad zahvatilo strašno olujno nevreme. „Mislila sam da ću umreti“ kazala je ona, a nadzorna kamera sa susedne kuće snimila je stravičan trenutak.

Mingo je opisala kako je sedela u kući kada ju je niotkuda vetar doslovno bacio na zid. Sakrila se, kaže, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << iza komode i gledala kako nameštaj iz njene kuće leti kroz prozor.

„U narednom trenutku cela strana sobe je odletela, televizor, noćni ormarić, ormar, sve je odletelo. Sve je letelo iz sobe i mislila sam da je komode iza kojeg sam se skrivala idući. Mislila sam da je došlo moje vreme", priseća se Mingo.

Osim ogrebotina, Mingo i njen suprug i unuci koji su u to vreme bili u kući, nisu zadobili ozbiljne povrede.

: youtube

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.