Pogledajte jahtu koju je dizajnirao Stiv Džobs

Izvor: Blic, 29.Okt.2012, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte jahtu koju je dizajnirao Stiv Džobs

Jahta koju je zajedno s Filipeom Starkom dizajnirao Stiv Džobs predstavljena je juče u Holandiji.

Ovo luksuzno plovilo nazvano je „Venus" po rimskoj boginji lubavi, lepote, seksa, plodnosti i prosperiteta.

Jahta koja je je porinuta iz luke Alsmer dugačka je između 70 i 80 metara sa palubom od tikovine i ogromnim staklenim panoima od poda do plafona, a navodno poseduje i sedam 27-inčnih iMacova.

Prvi putnici na brodu su bili Džobsova udovica Loren i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njihovo troje dece: Rid, Aron i Iv, prenosi holandski sajt OneMoreThing.

Pokojni Džobs je pretpostavljao da neće doživeti da vidi gotov brod ali je do poslednjeg dana radio na njegovom dizajnu.

„Znam da je moguće da ću umreti i ostaviti Loren sa napola sagrađenim brodom. Ali moram da radim na tome i dalje. Ako prestanem, kao da sam se pomirio sa tim da ću umreti”, piše u Džobsovoj biografiji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Znao je da neće doživeti da bude gotova: Otkrivena jahta koju je dizajnirao Stiv Džobs!

Izvor: Svet, 30.Okt.2012, 14:37

Jahta, koju je, zajedno s Filipeom Starkom, dizajnirao Stiv Džobs, predstavljena je juče u Holandiji. Ovo luksuzno plovilo nazvano je “Venus” po rimskoj boginji lubavi, lepote, seksa, plodnosti i prosperiteta. Jahta koja je porinuta iz luke Alsmer, dugačka je između 70 i 80 metara sa palubom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.