Pogledajte: Zašto deca mrze nove Mercedesove automobile?

Izvor: Blic, 12.Okt.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Zašto deca mrze nove Mercedesove automobile?

Moderni sigurnosni sistemi u automobilima čuvaju živote svojim vlasnicima i ostalim učesnicima u saobraćaju, međutim, kako bi izgledala dečija igra igračkama opremljenim ovom tehnologijom. Ako je suditi po novoj Mercedesovoj reklami - krajnje frustrirajuće.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Svi smo kao deca voleli da izazivamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saobraćajne nesreće naših igračaka

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

automobila, a nemački gigant Mercedes je upravo ovu igru iskoristio za zabavnu reklamnu kampanju njihovog novog "Brake Assist" sistema autonomnog kočenja.

Mercedes je napravio igračke svojih automobila opremljene jakim magnetima koji onemogućavaju međusobno sudaranje i tako uspeo da iznervira mališane u njihovoj omiljenoj zabavi.

I dok se deca nerviraju zbog svojih bezbednih igračaka, kupci novih Mercedesovih modela mogu da se pouzdaju u "Brake Assist System Plus" tehnologiju koja smanjuje rizik od sudara. Ovaj sistem koristi dva radara - jedan u prednjoj rešetki automobila i drugi u prednjem braniku koji registruju položaj drugih učesnika u saobraćaju, šalju informaciju kompjuteru koji u neophodnim situacijama automatski zaustavlja automobil.

VIDEO> Zašto deca mrze nove Mercedesove automobile:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIDEO: Zašto deca mrze nove Mercedesove automobile?

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2015, 04:30

Moderni sigurnosni sistemi u automobilima čuvaju živote svojim vlasnicima i ostalim učesnicima u saobraćaju, međutim, kako bi izgledala dečija igra igračkama opremljenim ovom tehnologijom. Ako je suditi po novoj Mercedesovoj reklami - krajnje frustrirajuće...Svi smo kao deca voleli da izazivamo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.