Pogledajte: Turista objavio snimak na kome grli ajkulu

Izvor: Blic, 23.Nov.2013, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Turista objavio snimak na kome grli ajkulu

Turista koji se odmarao na Bora Bori objavio je na internetu snimak na kome pliva sa ajkulama i grli jednu od njih. Iako je Grent Mardok oduševljen iskustvom, ostali su njegov postupak ocenili kao "idiotski".

- Ajkule su bile tako nežne i prihvatile su me. Uopšte im nisam smetao. Bilo je to neverovatno iskustvo - rekao je Grent Mardok za australijski kanal "9 News".

Iako je turista prošao bez ijedne ogrebotine, mnogi koji su pogledali snimak ocenili su njegov postupak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao "idiotski" i nazvali ga budalom.

Iako Muzej prirodnjačke istorije na Floridi tvrdi da vrsta ajkule sa snimka predstavlja "minimalnu pretnju po ljude", jedna takva ajkula je ove godine teško povredila kanadskog turistu, upravo na Bora Bori.

VIDEO> Plivanje sa ajkulama:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Turista objavio snimak na kome grli ajkulu

Izvor: Cafe.ba, 23.Nov.2013

Turista koji se odmarao na Bora Bori objavio je na internetu snimak na kome pliva sa ajkulama i grli jednu od njih. Iako je Grent Mardok oduševljen iskustvom, ostali su njegov postupak ocjenili kao idiotski.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.