Pogledajte: Preletanje preko Meseca za samo tri minuta (VIDEO)

Izvor: S media, 16.Sep.2012, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Preletanje preko Meseca za samo tri minuta (VIDEO)

Prošle su decenije od kada je ljudska noga kročila na Mesec, ali ovaj video koji je je napravio američki Centar za nauku i istraživanje omogućava vam da i sami vidite i doživite ono što su astronauti zabeležili prilikom putovanja na Zemljin satelit.

Video je napravljen od autentičnih fotografija koje je Centru za nauku i istraživanje pozajmila američka svemirska agencija NASA.

Iako je primetno da je reč o vešto ukomponovanim fotografijama, video nudi uzbudljivo virtualno putovanje preko površine Meseca, tako da ste sada i vi u prilici da vidite prizore koje su imali samo astronauti.

(Blic)

Foto: YouTube

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.