Pogledajte PROCURELI snimak koji je Tito NASTROŽIJE ZABRANIO (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Maj.2017, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte PROCURELI snimak koji je Tito NASTROŽIJE ZABRANIO (VIDEO)

Ovaj snimak koji je najpre bio zabranjen, a potom i zaboravljen, kada je ugledao svetlost dana privlači pažnju javnosti ne samo kontroverznošću maršalovih izjava već i time što Tito praktično nije mogao da dođe do reči od svojih pudlica koje su bez prestanka lajale dok ih je on bezuspešno smirivao.

Snimak je nastao 3. aprila 1975. godine kada se Tito obraćao javnosti, ali skoro ništa nije moglo da se čuje jer je morao da se bori sa svojim pudlicama, koje su konstantno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lajale, prenosi Dnevni avaz.

Međutim, to nije jedini razlog zbog kojeg je Tito stavio embargo na snimak. Naime, on je smatrao kako njegov govor nije baš dobro odmeren, te je tražio da se deo sa Italijom izbriše, što se i može čuti u poslednjim sekundama snimka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snimak koji je Tito zabranio zbog pudlica i Italije (VIDEO)

Izvor: B92, 24.Maj.2017

Ovo je snimak koji je prvo bio zabranjen, potom zaboravljen...Snimak je nastao 3. aprila 1975. godine, prilikom Titovog obraćanja javnosti, ali se od laveža njegovih pudlica u početku skoro ništa nije čulo...Međutim, Tito je strogo zabranio da se video objavi, jer se u njemu čuje njegova "neprimerena"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.