Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo vozač na putu Pančevo-Banatsko Novo Selo

PANČEVO - Saša Živković (37) iz Pančeva poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Pančevo-Vršac, kod Banatskog Novog Sela.

Živković, koji je iz pravca Banatskog Novog Sela ka Pančevu vozio automobil marke "seat toledo", prešao je noćas oko jedan čas iz nepoznatih razloga na levu stranu i udario u automobil marke "golf 5", kojim je upravljao rumunski državljanin Lučijan C. (35).

U tom sudaru, na licu mesta je poginuo Živković, dok su teže telesne povrede zadobili saputnici u "golfu", rumunski državljani Gilbert C. (35) i Ciprijan J. (33), koji se nalaze u pančevačkoj bolnici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozač poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Novog Sela

Izvor: Blic, 27.Maj.2009

Saša Živković (37) iz Pančeva poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Pančevo-Vršac, kod Banatskog Novog Sela.....Živković, koji je iz pravca Banatskog Novog Sela ka Pančevu vozio automobil marke "seat toledo", prešao je noćas oko jedan čas iz nepoznatih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.