Poginuo vozač u saobraćajnoj neseći kod Niša

Izvor: Press, 22.Jul.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo vozač u saobraćajnoj neseći kod Niša

U saopštenju se navodi da je do nesreće došlo prilikom kontakta teretnog vozila marke "tam75T" vlasotinačkih registarskih tablica kojim je upravljao P.Ð i koji se kretao u smeru Svrljigu i teretnog vozila "mman" makedonskih registarskih oznaka koji se kretao u smeru ka Nišu i kojim je upravljao LJ.J.(36), državljanin Makedonije.



U saobraćajnoj nesreći vozač P.Ð. je podlegao povredama, dok je suvozač S.S.(44) iz okoline Vllasotinca prebačen u Urgentni >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << centar gde je zadržan radi daljeg lečenja.

Vozač Makedonskog teretnog vozila LJ.J. uz kriviičnu prjavu , uz krivičnu prijavu biće sproveden nadležnom tužzilaštvu u Nišu.

Doktorka Slađana Milenković iz Hitne pomoći u Nišu rekla je za Tanjug da su ekipe ove služzbe na mestu nesreće zatekle jednu osobu u beživotnom stanju, a da je druga prevezena na hiruršku kliniku sa teštim povredama glave i ekstremiteta i da je prebačen na kliniku za neurohirurgiju Kliničkog centra u Nišu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vlasotinčanin poginuo kod Svrljiga

Izvor: juGmedia, 22.Jul.2014

SVRLJIG/VLASOTINCE – Jutros oko 5,25 časova, na državnom putu Niš- Zaječar, kod sela Vrelo u okolini Svrljiga poginuo je P. Đ. (44) iz okoline Vlasotinca. Do saobraćajne nezgode je došlo prilikom sudara teretnog vozila marke “TAM 75 T“ vlasotinačkih registarskih oznaka kojim je upravljao...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.