Poginuo na pružnom prelazu

Izvor: RTS, 19.Mar.2014, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo na pružnom prelazu

Teretni voz usmrtio pešaka koji je u tom trenutku pokušao da pređe obeleženi pružni prelaz u Leštanima kod Loznice.

Na obeleženom pružnom prelazu u mestu Leštani kod Loznice, teretni voz okrznuo je pešaka koji je potom udario glavom u beton i kasnije preminuo u lokalnoj bolnici.

"Prilikom prelaska znakom obeleženog pružnog prelaza, u Ulici braće Nedića, poginuo je pešak M.V. (68) iz ovog mesta", saopštila je šabačka policija.

Teretni voz, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji je saobraćao na relaciji iz pravca Loznice ka Rumi, "okrznuo je rukohvatom za penjanje na lokomotivu M.V, koji je pao na asfalt i zadobio povrede glave".

U saopštenju se navodi da je M.V. od zadobijenih povreda preminuo u lozničkoj opštoj bolnici.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U LOZNICI: Pešaka ( 68) udario teretni voz!

Izvor: Kurir, 19.Mar.2014

Nesreća se dogodila kada je teretni voz okrznuo pešaka M.V, koji je potom pao na asfalt i zadobio povrede glave od kojih je preminuo u lozničkoj opštoj bolnici..BEOGRAD - Jedan muškarac poginuo je danas u mestu Lešnica kod Loznice kada ga je udario voz dok je prelazio obeleženi pružni prelaz,...

Nastavak na Kurir...

Poginuo pešak na pružnom prelazu: Okrznuo ga voz

Izvor: Vesti-online.com, 19.Mar.2014

Jedan muškarac poginuo je u mestu Lešnica kod Loznice kada ga je udario voz dok je prelazio obeleženi pružni prelaz, saopštila je šabačka Policijska uprava...Poginuo je M.V. rođen 1946. godine iz Lešnice kod Loznice, saopšteno je...Teretni voz je okrznuo pešaka M.V, koji je potom pao na asfalt...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.