Poginuo motociklista kod Prokuplja

Izvor: RTS, 28.Feb.2014, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo motociklista kod Prokuplja

Na magistralnom putu Niš - Kuršumlija, kod Prokuplja, poginuo motociklista N. P. iz Merošine, dok je B. I. koji je sedeo iza njega, teško povređen.

U saobraćajno nesreći nadomak Prokuplja, na magistralnom putu Niš - Kuršumlija, poginuo je motociklista N. P. (19) iz Merošine dok je B. I. (25), koji je sedeo iza njega, teško povređen, saopštila je portparol Doma zdravlja u Prokuplju Ljubica Stanković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Nesreća se dogodila kada se vozač motora, pri pokušaju da pretekne kamion, sudario sa putničkim automobilom koji je dolazio iz suprotnog pravca.

N. P. je od teških povreda preminuo na putu do prokupačke bolnice, dok je B.I. sa teškim povredama glave i višestrukim prelomima nogu, nakom ukazane hitne pomoći, prebačen u Kliničko-bolnički centar u Nišu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prokuplje: Poginuo motociklista

Izvor: B92, 28.Feb.2014

Prokuplje -- U saobraćajno nesreći nadomak Prokuplja poginuo motociklista N.P. (19) iz Merošine dok je B.I. (25), koji je sedeo iza njega, teško povređen...Nesreća se dogodila na magistralnom putu Niš-Kuršumlija, kada se vozač motora, pri pokušaju da pretekne kamion, sudario sa putničkim automobilom...

Nastavak na B92...

Poginuo motociklista

Izvor: Blic, 28.Feb.2014

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila kod prokupačkog sela Bresničić, u sudaru putničkog vozila i motocikla, od zadobijenih povreda N. P. (19) iz sela Biljeg u opštini Merošina, preminuo je na putu ka Odeljenju urgentne medicine bolnice “dr Aleksa Savić” u Prokuplju. Mladić B. I. (25)...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.