Poginuo mašinovođa na stanici u Resniku

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jun.2019, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo mašinovođa na stanici u Resniku

Mašinovođa "Srbija karga" poginuo je jutros na stanici u Resniku kada je na njega naleteo voz koji je saobraćao na liniji Bar - Beograd, saopšteno je.

Kako se navodi, nesreća se dogodila nepažnjom nastradalog železničara.

"Detalji ovog nemilog događaja biće poznati nakon završetka istrage. 'Srbija voz' i 'Srbija kargo' žale zbog ove tragedije, gubitka mladog života i izjavljuju najdublje saučešće porodici nastradalog kolege", navodi se.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Poginuo mašinovođa u Resniku

Izvor: Radio 021, 25.Jun.2019

Mašinovođa "Srbija karga" poginuo je jutros na stanici u Resniku kada je na njega naleteo voz koji je saobraćao na liniji Bar - Beograd, saopšteno je iz te firme...Kako se navodi, do nesreće je došlo nepažnjom nastradalog železničara..."Detalji ovog nemilog događaja biće poznati nakon završetka...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.