Poginula poznata meksičko-američka pevačica (VIDEO, FOTO)

Izvor: S media, 10.Dec.2012, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula poznata meksičko-američka pevačica (VIDEO, FOTO)

Meksičko-američka pevačica Dženi Rivera poginula je sa još šestoro putnika malog aviona koji se srušio na severu Meksika.

Ostatke juče srušenog aviona pronašli su farmeri u državi Nuevo Leon, nekoliko sati pošto je avion uzleteo iz Montereja ka Toluki, u centru Meksika, saopštili su zvaničnici, prenela je agencija AFP.

Veoma brzo po poletenju izgubljen je radio kontakt sa letelicom.

Pevačica je održala koncert u Montereju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u subotu uveče i trebalo je da učestvuje u televizijskom šou programu u nedelju u Meksiko Sitiju.

Rivera (43) je Meksikanka, rođena u Kaliforniji.

Njene ploče prodate su u preko 15 miliona primeraka, a osvojila je i brojne muzičke nagrade.

Prijatelji i fanovi su u šoku zbog njene pogibije, a svetska zvezda, latino pevač Riki Martin napisao je na Tviteru da je veoma tužan i da je Riverina smrt veliki šok.

(Tanjug)

Foto:AP\Beta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meksičko-američka pevačica Dženi Rivera poginula u avio nesreći

Izvor: Blic, 10.Dec.2012

Meksičko-američka pevačica Dženi Rivera poginula je sa još šestoro putnika malog aviona koji se srušio na severu Meksika...Ostatke juče srušenog aviona pronašli su farmeri u državi Nuevo Leon, nekoliko sati pošto je avion uzleteo iz Montereja ka Toluki, u centru Meksika, saopštili su zvaničnici,...

Nastavak na Blic...

Poginula pevačica Dženi Rivera?

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2012

Meskičko-američka pevačka zvezda Dženi Rivera po svoj prilici je bila u avionu čiji su ostaci pronađeni rano jutros na severu Meksika, i verovatno je poginula s još šest ljudi. ..Meksičke vlasti još nisu potvrdile njenu smrt, ali američki deo rodbine Dženi Rivere, uključujući njenog oca...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.