Podstrek za reforme u pravosudju i medijima

Izvor: Beta, 19.Mar.2015, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podstrek za reforme u pravosudju i medijima

BEOGRAD, 19. marta 2015. (Beta) - Generalni direktor Direktorata Evropske komisije za susedsku politiku i pregovore o proširenju Kristijan Danijelson ukazao je u četvrtak na kraju posete Srbiji na važnost sprovodjenja reformi, posebno u oblasti pravosudja, slobode medija i izražvanja i javne urpave.

Tokom dvodnevne posete Srbiji, Danijelson je razgovarao s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, članovima vlade, šefovima nezavisnih regulatornih tela i predstavnicima civilnog društva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << kao i s predstavnicima lokalnih vlasti u Novom Sadu.

Kako je saopšteno iz Delegacije EU u Srbiji, on je podvukao da je EU rešena da podrži Srbiju na putu evrointegracija i pohvalio sprovodjenje ekonomskih reformi, ohrabrivši sagovornike da nastave reforme u svim oblastima.

Danijelson je posebno podvukao važnost reformi u oblasti pravosudja, slobode izražavanja i medija i javne urpave.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Danijelson: Podstrek za reforme u pravosuđu, medijima

Izvor: Blic, 19.Mar.2015

Generalni direktor Direktorata Evropske komisije za susedsku politiku i pregovore o proširenju Kristijan Danijelson ukazao je na kraju posete Srbiji na važnost sprovodjenja reformi, posebno u oblasti pravosuđa, slobode medija i izražvanja i javne urpave...Tokom dvodnevne posete Srbiji, Danijelson...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.