Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2018, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška iz cijele BiH na skupu "Pravda za Davida"

BANJALUKA - Veliki broj građana Banjaluke, Prijedora, Modriče, Tuzle, Zenice, Sarajeva te drugih gradova BiH okupio se i večeras na Trgu Krajine na tematskoj večeri tražeći pravdu za Davida Dragičevića, čije je tijelo 24. marta pronađeno u ušću Crkvene u Vrbas.

"Dolazim na Trg svaku veče i svaki put me preplave emocije kada dođem. Upaliću svijeću i večeras i istrajaću zajedno sa ostalim građanima sve dok istina ne izađe na vidjelo", rekao je Banjalučanin, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je došao da traži pravdu za Davida Dragičevića.

" Bilo ko  večeras napravi bilo kakav incident neće biti član grupe "Pravda za Davida".

Hvala onim poštenim ljudima u MUP-u koji nam daju podršku i od kojih dobijamo činjenice", rekao je Davor Dragičević.

Prema nekim procijenama na Trgu Krajine se okupilo oko 2.000 ljudi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Prepun centar Banjaluke na skupu "Pravda za Davida"

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2018

BANJALUKA -Više hiljada građana Banjaluke, Prijedora, Modriče, Tuzle, Zenice, Sarajeva te drugih gradova BiH okupio se i večeras na Trgu Krajine na tematskoj večeri tražeći pravdu za Davida Dragičevića, čije je tijelo 24. marta pronađeno u ušću Crkvene u Vrbas..."Dolazim na Trg svaku veče...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.