Podrška Savetu Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2020, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška Savetu Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta

Na današnjoj sednici Nastavno-naučnog veća Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta u Beogradu iskazano je apsolutno poverenje članovima Saveta Fakulteta, navedeno je danas u saopštenju Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Od 35 prisutnih članova veća, 32 člana dala su punu podršku svim članovima Saveta, troje je bilo uzdržano, a niko nije bio protiv, precizira se u saopštenju.

"Ishod ovog glasanja nedvosmisleno je pokazao da ne postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nikakva podela u Nastavno-naučnom veću Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta Univerziteta u Beogradu", ocenjuje se u saopštenju koje je potpisao dekan fakulteta dr Zoran Ranković.

Nastavnici tog fakulteta, zaključuje se, sigurni su da će se ovime staviti tačka na, kako navode, neosnovane i zlonamerne optužbe na legitimitet Saveta i omogućiti nesmetani rad Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavno-naučno veće PBF podržalo Savet fakulteta koji Univezitet smatra nelegalnim

Izvor: Danas, 24.Feb.2020

Na jučerašnjoj sednici Nastavno-naučnog veća Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, kojoj je prisutvovalo 35 članova NNV, ubedljiva većina od 32 člana ukazala poverenje i dala punu podršku svim članovima Saveta“ ove visokoškolse ustanove, saopštila je juče Informativna...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.