Podrška Demokratskoj stranci iz cele Evrope

Izvor: Beta OMS, 21.Apr.2016, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška Demokratskoj stranci iz cele Evrope

Demokratska stranka je, nakon podrške Partije evropskih socijalista i evropske poslanice i predsednice ženske mreže u Partiji evropskih socijalista Zite Gurmai, dobila podršku od britanskih Laburista, francuske Socijalističke partije, vladajuće partije u Slovačkoj SMER, vladajuće Socijaldemokratske partije u Švedskoj, Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, kao i od mnogih drugih prijatelja i dugogodišnjih saradnika.Svi oni podržavaju Demokratsku stranku uvereni da samo ona može da izgradi demokratsko društvo, osigura evropski put Srbije, ojača institucije i da bude jedini kontrola autoritarnoj i nedemokratskoj vlasti.Pažnja: Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. (Kraj OMS poruke)

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

UOČI IZBORA U SRBIJI: Podrška Demokratskoj stranci iz cele Evrope

Izvor: Kurir, 21.Apr.2016

...Podršku Demokratskoj stranci su pružili i britanski laburisti, francuska Socijalistička partija, vladajuća partija u Slovačkoj SMER, vladajuća Socijaldemokratska partija u Švedskoj i Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine..Svi oni podržavaju Demokratsku stranku, uvereni da samo ona...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.