Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2016, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podignut nivo bezbjednosti u Hrvatskoj

ZAGREB - Zbog terorističkih napada koji su se dogodili u Evropi, hrvatska Direkcija policije naložila je podizanje nivoa bezbjednosti.

Premijer Hrvatske Andrej Plenković rekao je da je cilj ovih mjera povećanje nivoa kvalitetnog umrežavanja svih hrvatskih službi i poboljšanje saradnje s partnerima kako bi bile spriječene prijetnje s kojima Hrvatska može biti suočena, prenose hrvatski mediji.

Ministar spoljnih i evropskih poslova Davor Ivo Stier rekao je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Hrvatska bezbjedna te da "službe predano rade".

"Važno je da naši građani to znaju, ali i u tom kontekstu mora se isto tako istaći da nema alternative saradnji s drugim državama", dodao je Stier.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Hrvatska podiže nivo bezbednosti zbog terorističkih napada

Izvor: Blic, 22.Dec.2016, 01:26

Zbog terorističkih napada koji su se dogodili u Evropi, hrvatska Direkcija policije naložila je podizanje nivoa bezbednosti...Premijer Hrvatske Andrej Plenković rekao je da je cilj ovih mera povećanje nivoa kvalitetnog umrežavanja svih hrvatskih službi i poboljšanje saradnje s partnerima kako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.