Podgranični prolaz

Izvor: RTS, 03.Avg.2010, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgranični prolaz

Britanski Bi-Bi-Si objavio je snimak tunela ispod granice između Gaze i Egipta na kojem se vidi kako se krijumčare luksuzni automobili.

Snimak tunela ispod granice između Gaze i Egipta, do koga je došao Bi-Bi-Si, potvrđuje prošlogodišnje glasine o krijumčarenju luksuznih automobila u Gazu.

Na snimku se vidi da krijumčari koriste buldožer kako bi potpuno nove automobile izvukli iz tunela, visokog više od dva i širokog oko tri metra i uvezli u Gazu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Ahmad Bahoul, biznismen, vlasnik autosalona rekao je za Bi-Bi-Si da je zbog izraelske blokade to jedini način da se dođe do novog automobila.

Procenjuje se da je oko 200 automobila uvezeno kroz tunele u protekle tri godine.

U prošlosti su krijumčari automobile provlačili kroz uske tunele, ali sada su oni dosta širi. Starost automobila u Gazi je između 20 i 30 godina.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Krijumčarenje luksuznih automobila

Izvor: S media, 03.Avg.2010

Snimak tunela ispod granice između Gaze i Egipta, snimljen kamerom mobilnog telefona, a koji je došao u posed BBC, potvrđuje glasine o krijumčarenju luksuznih automobila u Gazu...Na snimku se vidi tunel, visok preko dva i širok oko tri metra koji podupiru drvene grede. Krijumčari koriste buldožere...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.