Podatke o šteti nije dostavilo 11 opsttina

Izvor: Beta, 16.Jul.2014, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podatke o šteti nije dostavilo 11 opsttina

BEOGRAD, 16. jula 2014. (Beta) - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za pomoć i obnovu poplavljenih područja Marko Blagojević izjavio je u sredu je od 49 opština u Srbiji, podatke o broju oštećenih objekata i kategiji štete, do predvidjenog roka dostavilo 38 opština.

Rok da opštine dostave sve podatke o steti od poplava bio je 14. jul.

"Ne znam šta čekaju. Mi smo institucionalno spremni za to da sledeće nedelje delimo novac, ali nemamo sve podatke", rekao je Blagojević >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << za Radio televiziju Srbije.

On je istakao da je kancelarija svoj posao završila i upitao kako Vlada Srbije da pomogne ako rukovodioci opština nisu zainteresovani da se pomogne njihovim gradjanima.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

11 opština nije dostavilo podatke o šteti

Izvor: Beta, 16.Jul.2014

BEOGRAD, 16. jula 2014. (Beta) - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za pomoć i obnovu poplavljenih područja, Marko Blagojević, izjavio je u sredu je od 49 opština u Srbiji, podatke o broju oštećenih objekata i kat..

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.