Počuči i Ivanoviću određen pritvor od mesec dana

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2014, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počuči i Ivanoviću određen pritvor od mesec dana

Portparolu Protivterorističke jedinice (PTJ) Radomiru Počuči i vođi pokreta Naši Ivanu Ivanoviću određen je pritvor od 30 dana, izjavila je portparolka Višeg suda u Beogradu Dušica Ristić.

Radomir Počuča

 

Dušica Ristić je agenciji Beta rekla da im je sudija za prethodni postupak odredio pritvor zbog "postojanja okolnosti da bi boravkom na slobodi mogli da ponove delo".

 

Počuča je ranije danas priveden zbog ugrožavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sigurnosti članica nevladine organizacije "Žene u crnom" a Ivanović zbog rasne diskriminacije.

 

Kako se navodi u saopštenju Tužilaštva, doneta je naredba o sprovođenju istrage a tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora okrivljenima.

 

Privedeni Počuča i Ivan Ivanović zbog pretnji Ženama u crnom

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Počuči i Ivanoviću odredjen pritvor

Izvor: Beta, 08.Apr.2014

BEOGRAD, 7. aprila 2014. (Beta) - Portparolu Protivterorističke jedinice (PTJ) Radomiru Počuči i vodji pokreta Naši Ivanu Ivanoviću u ponedeljak je odredjen pritvor od 30 dana, izjavila je portparolka Višeg suda u Beogradu Dušica Ristić...Dušica Ristić je agenciji Beta rekla da im je sudija...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.