Počinje sa radom prvi maloprodajni park

Izvor: Blic, 13.Apr.2011, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje sa radom prvi maloprodajni park

U Pančevu se krajem maja otvara prvi ritejl (maloprodajni) park koji će se prostirati na 30.000 metara kvadratnih. Park će izgraditi izraelska kompanija „Aviv Arlon“, a vrednosti investicije je 28 miliona evra.

Potrošači će u ritejl parku imati prilike da kupuju u novom konceptu kupovine - na otvorenom. U ovoj šoping oazi će se naći butici, kafići i brojna mesta za zabavu cele porodice.

Danka Gladović, direktor marketinga kompanije „Aviv Arlon" u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbiji kaže da umesto zatvorenih šoping centara sa veštačkim svetlom i klima uređajima, novi ritejl park će biti u zelenilu, sa brojnim pratećim sadržajima za celu porodicu.

- Cilj ovakvog kompleksa je da porodicama ponudi ne samo nezaboravnu kupovinu već i uživanje u mnogobrojnim zabavnim sadržajima – kaže Gladović.

Prva faza pančevačkog šoping centra završena je u aprilu 2010. godine otvaranjem supermarketa DIS na 4.500 metara kvadratih, a izgradnja druge faze započeta je u novembru prošle godine.

- U maju ćemo završiti drugu fazu "Ritejl parka Pančevo", površine 10.000 metara kvadratnih, gde će biti smešteno dvadesetak kompanija. U pregovorima smo sa kompanijama koje bi zakupile prostor koji će biti izgrađen u trećoj fazi, a već smo potpisali nekoliko ugovora o zakupu - kaže Gladović.

Potrošaći će u Pančevu moći da pronađu brendove kojih ima u šoping centrima u Beogradu, ali i one koji još nisu prisutni na tržištu Srbije, a ni u regionu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.