Počinje masovno granatiranje: Od večeras... VIDEO

Izvor: B92, 21.Okt.2023, 23:17

Počinje masovno granatiranje: "Od večeras..." VIDEO

Izraelska vojska planira da pojača udare na Gazu od večeras, rekao je portparol Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) Danijel Hagari, preneo je Bi-Bi-Si.

"Produbićemo naše napade, minimizirati rizike za naše snage u narednim fazama rata i pojačaćemo naše napade od danas“, rekao je on na konferenciji za novinare.

Hagari je pozvala stanovnike grada Gaze "da nastave da se kreću na jug radi svoje bezbednosti". Izraelska vojska počela je da izvodi uzvratne vazdušne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napade na Gazu nakon Hamasovih iznenadnih napada na Izrael pre dve nedelje, u kojima je poginulo više od 1.400 ljudi.

Palestinski zdravstveni zvaničnici kažu da je od tada u Gazi ubijeno više od 4.000 ljudi. Očekuje se da će Izrael uskoro pokrenuti kopnenu ofanzivu na pojas Gaze, ali se ne zna kada će se to dogoditi.

Sve o sukobu Hamasa i izraelske vojske iz minuta u minut možete pratiti ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.