Počinje grejna sezona: Radijatori topli ujutru i uveče

Izvor: Vesti-online.com, 19.Okt.2014, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje grejna sezona: Radijatori topli ujutru i uveče

Beogradske elektrane počele su u nedelju isporuku toplotne energije i korisnici, dok budu visoke spoljašnje temperature, mogu da očekuju mlake radijatore u jutarnjim i večernjim časovima, saopštilo je to javno preduzeće.

Zbog visokih temperatura, radijatori će za sada biti samo mlaki

 

Isporuka toplotne energije počela je jutros u sedam časova i zbog visokih spoljašnjih temperatura vazduha, može se okarakterisati kao tople funkcionalne probe sistema >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << daljinskog grejanja, jer će, u ovakvim okolnostima, radijatori u stanovima biti mlaki.

 

Korisnici mogu da očekuju isporuku toplotne energije u jutarnjim i, eventualno, večernjim časovima.

 

Beogradske elektrane apelovale su na potrošače da u prvim danima isporuke toplotne energije Dispečerskom centru isključivo prijavljuju curenja vode iz instalacija kao i slučajeve kada ceo stambeni ili poslovni objekat ne dobija toplotnu energiju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Beograd otpočeo grejnu sezonu

Izvor: RTS, 19.Okt.2014

Beogradske elektrane počele su isporuku toplotne energije, a dok budu visoke spoljne temperature, korisnici mogu da očekuju mlake radijatore u jutarnjim i večernjim časovima, saopštava to javno preduzeće...Isporuka toplotne energije u Beogradu počela je u sedam časova, a zbog visokih spoljašnjih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.