Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2023, 10:57

Početak rekonstrukcije studentskog doma u Somboru krajem proleća

Studentski dom "Dr Zoran Đinđić" u Somboru potpuno će biti rekonstruisan ove godine. U pitanju je prva velika rekonstrukcija doma od njegove izgradnje 2008. godine. Biće rekonstruisani krov, fasada i reonovirana sva kupatila. Planirano je gletovanje i krečenje svih soba i zajedničkih prostorija, kao i nivelacija i popravka trotoara oko zgrade doma. Očekuje se da radovi vredni oko 40 miliona dinara, koje finansira Pokrajinska vlada, počnu krajem proleća ili početkom leta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Početak rekonstrukcije studentskog doma u Somboru krajem proleća

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Apr.2023

SOMBOR – Studentski dom “Dr Zoran Đinđić” u Somboru potpuno će biti rekonstruisan ove godine. U pitanju je prva velika rekonstrukcija doma od njegove izgradnje 2008. godine. Biće rekonstruisani krov, fasada i reonovirana sva kupatila. Planirano je gletovanje i krečenje svih soba i zajedničkih...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.